2008.09.27.
14:52

Írta: Matarese

Warhammer Online hirmorzsák

Nos pár apró információ:

<-A kimaradt karrierek,fővárosok egy nagyobb patch formájában kerülnek majd be a játékba.(Choppa,Knight of the Blazing Sun,Black Guard,stb)

<-Az EU oldalon egyenlőre csak a kulcsokat lehet regisztrálni,a bankkártyás fizetésbeállitás,gamecard  a jelenlegi információk szerint október elejéig elkészül...

<-Nem mindegy hol logolsz ki a játékban...ha saját realmod terén egy warcampban ez +50%,ha egy városban ez +100%,ha a "Guild Leader's Room"-ban ez már +150% rested exp-t jelent!

<-Csökkent Magyarországon is a Warhammer Online ára a CDGalaxis-nál: 10.790.-HUF a dobozos verzió és a 60napos feltöltőkártya: 6.290.-HUF.Aki digitálisan szeretné letölteni az még ennél olcsóbban megúszhatja a Direct2Drive-nál 31.95 GPB azaz(jelenlegi váltásnál)ez kemény 9.639.-HUF jelent.Ezek természetesen EU verzók!

<-A szerver klónozások 2008,szeptember 25-én megtörténtek az alábbiak szerint:

*Karak Eight Peaks will be cloned to Tor Anroc
*Karak Azgal will be cloned to Zhufbar
*Karak Hirn will be cloned to Yvresse
*Eltharion will be cloned to Tiranoc

<-Szeptember 29-én hétfőn minden EU szervert lelőnek 8am CET-től 2-3 órára egy rövid karbantartás erejéig ahol is a kliens crash-t és az ebből fakadó nehézkes újrakapcsolódást próbálják orvosolni és egyéb szerver problémákat.

Respect!

 

Szólj hozzá!

Címkék: who

A bejegyzés trackback címe:

https://matarese.blog.hu/api/trackback/id/tr75684477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása