2008.11.18.
11:19

Írta: Matarese

Warhammer Online - Új karrierek decemberben!

Reméljük télapóra itt lesz a két "új" tank karrier!

Knight of the blazing sun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Tüzes Nap lovagjai egy istenfélő rend, Myrmidiát – a civilizáció védelmezőjét és a harc istennőjét – tisztelvén. Bár a rend a Régi Világ déli területein alapult meg, az elmúlt évszázadok során lovagjai elterjedtek az egész Birodalomban. Minden egyes tagjuk egész életüket testük és elméjük edzésével töltötte, s az utóbbi az, ami megkülönbözteti őket minden más harcostól a Régi Világban. Bár kiváló harcosokként ismertek, a Tüzes Nap lovagjai ritkán utaznak nagy egységekben. Kisebb csoportokban, vagy – ami gyakoribb – teljesen egyedül járják a Tüzes Nap lovagjai a Birodalmat, lehetőségeket keresve, hogy próbára tegyék képességeiket, tanácsosokként vagy parancsnokokként szolgálva, így téve magukat próbára a csatamezőn.

- Nehéz, polírozott fémlemez páncél, díszes tollakkal ékesítve s aranyvésetekkel díszítve.

- Kardok minden nemből – egykezesek (pajzzsal) és tömör kétkezes fegyverek.

- Vaskos pajzsok, rajtuk a Tüzes Nap jelével.

The Black Guard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha egy lord közvetlenül Malekithnek, a legfőbb úrnak ügyében jár el, számíthat rá, hogy kap egy kisebb egységet annak elit harcosai közül. Ez az egység a rettegett Sötét Őrség tagjaiból kerül ki, mely messze földön híres kegyetlenségéről és harci képességeiről. Nem árt azonban észben tartani, hogy ők csak Malekithnek tartoznak elszámolással, s ha a vezér méltatlannak bizonyul rangjára, könnyen kapitányukkal találhatja szemben magát.A Sötét Őrség kiméletlen gyilkosokból áll,akik gyűlölnek mindent és mindenkit.A Sötét Őrség tagjait gyerekkoruktól a Boszorkánykirály védelmére nevelik.Inkább meghalnak,de nem hátrálnak és igy megtörhetetlennek számitanak.

- Pengeéles késekkel diszitett nehézpánélzat.

- Teljes sisak,lánc nyakvédővel és arcvédővel.

- Két egykezes kard és durva kétkezes dárda és alabárd.

 

Szólj hozzá!

Címkék: who

A bejegyzés trackback címe:

https://matarese.blog.hu/api/trackback/id/tr60775135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása