2009.10.28.
10:41

Írta: Matarese

AION tapasztalatok...

Höjj,már mióta nem irtam ide,basszus...

Nah szóval végülis egy cleric mellett döntöttem és nem bántam meg.Nagyon táp class most éppen lvl 37-s.Igaz;nem egy damage-dealer viszont folyamatosan tudok harcolni,expzni és csak néha kell megállni kicsit manát tölteni.Felvettem az alchemyt mint crfatot és igy gyártok magamnak potikat,scrollokat amivel könnyebbé tehető az expzés.

Olyan lvl 20-25-ig voltak questek bőven szinte egy lvlup 80%-a questekből jövő expből lett meg.De később-főleg 35 után-elég sokat kell grindelni ami groupban talán nem annyira unalmas :)

Maga a játék nagyon addiktiv szóval iszonyatosan jól el lehet tölteni vele az időt.Questelés,grindelés,pvp,craftolás,gyűjtögetés,kereskedelem,stb.

Egyébként a pvp egyenlőre abból áll,hogy Abyssban(közös pvpve terület)lehet vadászgatni a questelgetős,expzős egyedekre,csoportokra illetve az ott található fortresseket foglalgatni különféle bonusokért.Az elfoglalt fortressek alatt vannak insták amiket időre kell teljesiteni(15perc).Tulajdonképpen kifosztjuk az ellenség kincseskamráját :)

 Néhány jótanács:

-Abyssban ha lehet csoportosan kalandozgass úgy már érdemes farmolgatni,questelni.

-Potionok,scrollok lehetőleg mindig legyenek nálad,sokszor mentik majd meg az életedet.

-Ha valahol grindelsz olyan helyet válassz ahol vannak a közelben gyűjthető materialok.Miközben repopra vársz ezeket szedegetheted.

-Csinálj meg minden questet az adott területen.Sokszor érhet meglepetés egy jó dropp illetve nagy összegű jutalom vagy exp bácsi személyében :)

-Gyűjtögess,gyüjtögess és gyüjtögess!Minden elképzelhető alapanyagot szedj össze ami az utadba kerül hiszen ez másoknak sokat megér.Nagyon jó pénz jön ezek eladásából a brókernél.

-Lvl 25 után ha tudsz;szedj össze annyi pénzt,hogy egy kék ruhaszettet kifusson és azzal elleszel lvl 35-ig.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://matarese.blog.hu/api/trackback/id/tr951480911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása