2010.03.25.
17:36

Írta: Matarese

APB:All Points Bulletin Zárt Béta

Egyre sűrűbben követik egymást az egyenlőre rövidke tesztek(2órára léphetünk be próbálgatni a játékot)de ezzel együtt úgy érzem visszajelzéseinket feldolgozzák és javitják.Bővitgetik a lehetőségeket,populációt,szerverkapacitást,optimalizációt és az internetes kapcsolat beállitását is hangolják.

Én nem tekintem egyszerűen egy GTA IV. koppintásnak mmo köntösben.Rengeteg a beállitási lehetőség,testreszabás a játékban,gyönyörű grafikát is igérnek ami még egyenlőre nem látszik :D

Maga a játékmenet nem egy bonyolult.Nincs semmi sztori vagy előzmény.Egyszerűen belépünk egy városnegyedbe és gengszter-palántaként vagy zöldfülű rendőrként kell egyre több feladatot,utasitást elvégeznünk és törni felfelé ranglétrán,hogy megkapjuk az hőn áhitott dicsőséget,hatalmat és tiszteletet.

Egy-egy küldetés elvégzése közben;attól függően hogyan haladunk nőhet körözöttségi szintünk is illetve a feladat elvégzése után pénzt,reputációt,felszerelést is kaphatunk.Vehetünk szinte mindent a shop-termináloknál a napszemüvegen keresztül a verdákon át a fegyverekig;sőt akár tetoválásokat is tervezhetünk magunkra.

Egyenlőre még kicsit kevésnek érzem a játék tartalmát de azt hiszem e korai fázisban ez még természetesnek mondható.Az biztos,hogy egy próbát meg fog érni a végleges verzió is! :)

APB:All Points Bulletin

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: apb

A bejegyzés trackback címe:

https://matarese.blog.hu/api/trackback/id/tr151868271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása