2008.08.14.
11:14

Írta: Matarese

Warhammer Online karrierek

A DESTRUCTION oldal szimpatikus :)

 

Minél nagyobb egy ork,annál erősebb.S harci stilusa sem különbözik az elmélettől-amolyan mindent bele-bunyó-,bármivel támad ami kézre áll,vagy ami kéznél/lábnál van.Ha az ellenfél megzavarodik,még jobban odavág.A manőverezés és az óvatosság a legjobb fegyver ellene

 

 

 

 

A squigek,ezen speciális állatok segitségével él és létezik ez a goblin-állatait irányitva hatalmas sebzéseket okoz másokon.Ahogy fejlődik,egyre több és jobb állatot képes idomitani.Állatai halála után is harcolnak.Nagyon hamar meg kell támadni,hogy ne érhesse el vonalainkat-távolról kell levadászni.

 

 

 

 

A zöldbőrűek sámánjának igazi ereje a Waaagh!,amely a kollektiv dühöngés összegyűjtéséből jön létre.Segitő mágiája ettől az erőtől lesz igazán hatalmas,akár gyógyit,akár támogat.Mivel csapatban erős igazán,lehetőleg elsőként küzdjük le egy csata esetén,vagy jön a Waaagh! ereje és végünk.

 

 

 

 

Tzeentch kiválasztott bajnokai hatalmas méretűek és igen erősek-bármilyen élőlénnyel felveszik a versenyt.Rúnák segitségével magát a Káoszt manipulálják-ettől halálos ellenfelek.Meg kell akadályozni,hogy sötét erőiket használják-csak akkor van esély ellenük a harcban.

 

 

 

 

 

Ezek a félelmetes harcosok a testi változás képességét kapják Tzeentch-től.Ahogy a vérontás egyre jobban tombol,egyre több erőt kapnak,amelytől testük átalakul-karjukból fegyverek,bőrükből páncél lesz.Addig jó ellenük harcolni,amig még nem változtak át,akkor elég sebezhetők.Utána már nem annyira...

 

 

 

 

Démonok nélkül,hogy is lehetne meg egy igazi mágus?A "Disk of Tzeentch" és a démonok segitségével képes hatalmas mágiáját bevetni a mágus,akinek útjában a sötét mágia csak rombolást hagy.S bár rombol,de elég végtelen,gyenge páncélzata és védelmi képességei sebezhetővé teszik,ha ügyesek vagyunk.

 

 

 

 

Van,akinek a fétisek és szimbólumok mindennél fontosabbak.Ilyen a zealot,aki totemekkel és a káosz jeleivel tudja támogatni az övéit és sebezni ellenfeleit.Elszivja az energiákat ellenfeleitől,majd a sajátjainak adja.Ellene akkor harcolunk a legjobban,ha megbontjuk köreit-a rituálék erejét kell megszakitani.

 

 

 

 

Szexi és izgalmas-igazi pokoli boszorkány a witch elf,amely fanatikus harcos,mindenhol káoszt és pusztulást hagyva maga után-hosszú kardja és a felhasznált mérgek nem kimélnek senkit.Ellene a legjobb módszer a még pusztitóbb harc-gyorsabbnak és megsemmisitőbbnek kell lenni náluk.

 

 

 

 

A sorcererek,mint minden elf,igencsak mágikus teremtmények.Azonban az ő esetükben a mágikus szeleket hihetetlen sötét mágiára használják,amelyek nagyon pusztitók és minden védelmen áthatolnak.Páncéljuk gyenge és ha még nem gyűjtötték össze a sötét szeleket,meglehetősen sebezhetők.

 

 

 

 

A kiválasztott papok nem véletlenül kapták ezt a sorsot.Sötét ritusok segitségével igen képzett gyilkosok,éles pengéikkel elvéve célponthaik lelkét.S ha ez sem elég,élnek a kinzás eszközével is ezek a kiváló harcosok.Ha ellenfelek,akkor igykezzünk őket távol tartani.Jó távol!

 

 

 

Ez a jelenlegi Destruction oldal karrier listája.Kivették a Choppa-t,a Black Guard-t.

Szólj hozzá!

Címkék: who

A bejegyzés trackback címe:

https://matarese.blog.hu/api/trackback/id/tr13615484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása