2009.05.24.
12:37

Írta: Matarese

Dark Age of Camelot Reborn!

Az a helyzet,hogy eléggé le vagyok épülve agyilag ebben a melegben és nehezen megy az irás...

A mostani bejegyzésemnek az apropója,hogy otthagyva a lvl 36-s slayeremet a Warhammer Online világában visszatértem a gyökereimhez;azaz a Dark Age of Camelot online mmorpg-hez.Egyszerűen a mai napig nem találok jobb online játékot aminek ennyire jó a combat rendszere és ennyire élvezetes a pvp harc(itt RvR).Persze van szebb,újabb szuperebb de hiába...nálam a mai napig "a DAoC az isten"!

 

 

 

 

 

Sajnálatosan az EU szerverek eléggé kihaltak viszont úgy veszem észre US-ben újabb fénykorát éli a játék.Napi 15-20ezer kitartó,öreg harcos kalandozik a sötét középkor világában nap mint nap.A 14napos trial verziót letöltve és új accountot készitve belevetettem magam a játékba.Kis magyar csapatunk alakul szépen egy olasz guildben egyenlőre.

Nagyon sokat fejlődött a játék mióta abbahagytam,a grafikán kivül sokkal játszhatóbb,játékosbarátabb lett a game.

Aki nem próbálta még a játékot és beleunt a sorozatos pénzkidobós mmo-kba annak azért ajánlom tegyen egy próbát a Dark Age of Camelottal mielőtt felvágná az ereit.

Nem lesz könnyű annak aki a WoW-l vagy egyéb könnyen emészthető,játszhatóbb mmoval nyomult eddig de az idősebb(25+)generácó talán kitartóbb és nem adja fel fél óra játék után.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 14napos verzióban benne van a Catacombs kiegészitő is igy a grafikai újitások már alapból megmutatkoznak.Természetesen ha megtetszik vkinek akkor érdemes a Darkneess Rising+Labyrinth of the Minotaur duót megvenni mert azzal még jobb,szebb öszetettebb a játék!

US/Morgan szerver/Hibernia/Dissidens Horde guild/Matarese/druid

Szólj hozzá!

Címkék: daoc

A bejegyzés trackback címe:

https://matarese.blog.hu/api/trackback/id/tr311140496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása