2008.12.10.
08:21

Írta: Matarese

Warhammer Online - Új karrierek mostmár mindenkinek!

Fór evribodri:

A Heavy Metal event végetért.Aki végigcsinálta az már játszhatott az új karrierek valamelyikével.Annak akinek ez nem jött össze itt a lehetőség mától elinditani legújabb altját,mivel mostmár mindenkinek elérhetőek az új játékszerek.

Röpke kis hir az éterből:

" Inkább a Warhammer Online hibáinak kijavítására koncentrálunk és későbbre halasztjuk a küldetéslemez fejlesztését, mert elvonná erőforrásainkat a fő játék problémáiról." - nyilatkozta Mark Jacobs, a Mythic Entertainment elnöke.

Hunsokk:

Mivel meghóditottuk a Karag Dron szervert igy tényleges harcok hiányában úgy döntöttünk,hogy az Angels of Darkness guild kihivást keresve megtelepszik a Karak Eight Peaks szerveren DESTRO oldalon.

WAAAGH!

 

 

2 komment

Címkék: news

A bejegyzés trackback címe:

https://matarese.blog.hu/api/trackback/id/tr74814317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jurganov 2008.12.13. 21:35:40

Tetszik az oldal Mata. Csak így tovább. /w-t itt hogy lehet?

Matarese · http://matarese.blog.hu/ 2008.12.18. 08:07:44

Helló Jurga!

Nem tudom merre gamelsz de Karak Eight Peaks-n vagyok jelenleg destro oldalon a régi DAoC-s guildemmel.
Igaz mostanában keveset leszek mert költözöm és ott is kötik majd be az új netet de remélem ez 1-2 héten belül rendeződni fog.

Nem tudom hogyan lehet privit küldeni itt de irhatsz az e-mailemnre is nyugodtan: jokikoki@gmail.com


Üdv!

Matarese
süti beállítások módosítása